SUPERIOR PATISSERIE

Beldessert is het nieuwe luik diepvriesproducten van het Belgische familiebedrijf Galana. Beldessert verleidt de lekkerbek met een aantrekkelijke waaier diepvriesgebak: cheesecakes, muffins, taartjes en moelleux.

Kant-en-klaar

De vraag naar kant-en-klare patisserie wordt steeds groter, zowel voor de professionele als voor de particuliere markt. Beldessert biedt hierin een oplossing met een gamma premium diepvries patisserie waarbij gebruiksgemak voor de klant centraal staat. Alle producten zijn volledig serveerklaar en kunnen rechtstreeks opgediend worden na een korte ontdooitijd. De warme patisserie kan uit de diepvries recht de oven in alvorens te serveren.

Een groot assortiment muffins, taartjes op grootmoeders wijze en moelleux op basis van Belgische chocolade prijken naast de kleurrijke cheesecakes. De bereiding van al deze lekkernijen steunt op de vier pijlers van Beldessert: natuurlijke ingrediënten, authentieke receptuur en een combinatie van ambachtelijk vakmanschap en moderne technologieën.

Know-how

De kennis en passie van onze meester-patissiers, de beste ingrediënten en het streven naar perfectie zijn de sleutels tot het succes van onze producten. Alle grondstoffen en verpakkingsmaterialen worden met de grootste zorg geselecteerd, geproefd en getest. Galana staat bekend omwille van haar grote knowhow en flexibiliteit, en met Beldessert wil ze die lijn doortrekken.

Ambachtelijk vakmanschap op een hoog technologische machinepark

Galana investeerde in de thuisbasis Waregem fors in een volledig nieuwe state-of-the art productielijn. Deze volautomatische lijn laat toe om volgens de hoogste kwaliteitsnormen te produceren en een constante kwaliteit te garanderen. De afgewerkte producten ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole en worden opgeslagen onder een permanente vriestemperatuur van –26°C.

Beldessert patisserie wordt vervaardigd met uitsluitend eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Taartjes en cheesecakes worden bereid met echte boter, moelleux met pure Belgische chocolade. Luchtige muffins worden gevuld met pure notenpasta, jams en fruitpuree en gedecoreerd met uitgelezen toppings. Beldessert producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen. De combinatie van al deze elementen resulteert in patisserie van de bovenste plank.

Last but not least: alle recepten zijn authentiek en traditioneel. Daardoor staat Beldessert garant voor haar motto: “Enjoy Great Belgian Taste”.

Flexibiliteit

Beldessert biedt een grote flexibiliteit in zowel verpakking als eindproducten. Het volledige gamma is beschikbaar in klein-verpakking en in verpakkingen voor de professionele markt. De receptuur, vullingen en decoraties kunnen in eindeloze variaties aangepast worden naar de wens van de klant.

Het gloednieuwe machinepark met een indrukwekkende capaciteit staat klaar om de ambities van Beldessert waar te maken op de markt van kant-en-klare patisserie: grote en kleine retailers of ketens, cateringbedrijven, luchtvaart, cruise, hotels, tearooms, food on the go, de groothandel en distributeurs in Europa en ver daarbuiten.