FROZEN FOOD

Galana is een familiebedrijf gelegen in Waregem. Het bedrijf werd in 1990 opgericht door Lieven Baert en Grete Ragolle en richtte zich op de import en export van diepvriesproducten van en naar alle hoeken van de wereld. In 1995 startte Galana met de productie van roomijs en sorbet als diversificatie van de activiteiten in frozen food onder de merknaam ‘Pagotini’. In 2013 werd Beldessert gelanceerd. Dit is het nieuwe luik diepvriesproducten dat de lekkerbek verleidt met een aantrekkelijke waaier diepvriesgebak: cupcakes, muffins, taartjes en moelleux.Galana importeert wereldwijd diepvriesvis en –schaaldieren van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Met ons uitgebreid assortiment van meer dan 300 referenties, onder onze huismerken Seaboy en Deliboy, proberen wij ons te profileren als totaalleverancier van diepvriesproducten.

Onze importproducten zijn in de oorsprongslanden uitgebreid gecontroleerd en al onze leveranciers zijn door de EU goedgekeurd. Daarnaast probeert Galana de eventuele negatieve invloeden op de ecologische en sociale impact op visserij en aquacultuur te beperken. Wij zoeken continu naar de beste producten bij de meest optimale leveranciers.Een gamma van meer dan 60 soorten roomijs en sorbets en een groot aantal desserts. Dankzij een fijnmazig netwerk van distributeurs en groothandels is Pagotini continu beschikbaar in tal van restaurants, tearooms en ijssalons in de meeste Europese landen. Ook ver buiten de Europese grenzen, weten de klanten onze kwaliteit te waarderen.

Alle ingrediënten worden met de grootste zorg geselecteerd. In ons roomijs en sorbets verwerken we enkel de beste vanillestokjes, zongerijpte fruitsoorten, buitengewone Belgische chocolades, notenpasta’s en natuurlijke kruiden. De producten van Pagotini bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen. Bovendien stammen de recepten uit de traditionele Bourgondische keuken. Dit alles zorgt ervoor dat Pagotini roomijs en sorbets door fijnproevers als een hoogwaardig product geprezen wordt.Een groot assortiment muffins, taartjes op grootmoeders wijze en moelleux op basis van Belgische chocolade prijken naast de kleurrijke cupcakes. De bereiding van al deze lekkernijen steunt op de vier pijlers van Beldessert: natuurlijke ingrediënten, authentieke receptuur en een combinatie van ambachtelijk vakmanschap en moderne technologieën.

Galana investeerde in de thuisbasis Waregem fors in een volledig nieuwe state-of-the art productielijn. Deze volautomatische lijn laat toe om volgens de hoogste kwaliteitsnormen te produceren en een constante kwaliteit te garanderen. Beldessert patisserie wordt vervaardigd met uitsluitend eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Taartjes en cupcakes worden bereid met echte boter, moelleux met pure Belgische chocolade. Luchtige muffins worden gevuld met pure notenpasta, jams en fruitpuree en gedecoreerd met uitgelezen toppings. Beldessert producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen. De combinatie van al deze elementen resulteert in patisserie van de bovenste plank.


Galana N.V.

Vichtseweg 109
B-8790 Waregem
Belgium

info@galana.be
T +32 56 77 45 85
F +32 56 77 46 45
Google Maps