SUPERIOR ICE CREAM & DESSERTS

In 1995 startte Galana met de productie van roomijs en sorbet als diversificatie van de activiteiten in frozen food onder de merknaam ‘Pagotini’. Aanvankelijk waren er een tiental smaken, nu hebben onze klanten keuze uit een gamma van meer dan 60 soorten roomijs en sorbets en een groot aantal desserts. Dankzij een fijnmazig netwerk van distributeurs en groothandels is Pagotini continu beschikbaar in tal van restaurants, tearooms en ijssalons in de meeste Europese landen. Ook ver buiten de Europese grenzen weten de klanten onze kwaliteit te waarderen.

Know-how

De passie van onze meesterpatissiers, de beste ingrediënten en het streven naar perfectie zijn de sleutels tot het succes van onze producten. Alle ingrediënten worden met de grootste zorg geselecteerd. In ons roomijs en sorbets verwerken we enkel de beste vanillestokjes, zongerijpte fruitsoorten, buitengewone Belgische chocolades, notenpasta’s en natuurlijke kruiden. De producten van Pagotini bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen. Bovendien stammen de recepten uit de traditionele Bourgondische keuken. Dit alles zorgt ervoor dat Pagotini roomijs en sorbets door fijnproevers als een hoogwaardig product geprezen wordt.

Kwaliteit

De volledige productiecyclus van de producten van Pagotini, van grondstof tot afgewerkt product, is georganiseerd volgens de strengste normen. Onze meesterpatissiers superviseren de volledig geautomatiseerde productie, waarbij de nieuwste technologieën gebruikt worden, om zo hoogwaardige producten te kunnen garanderen. Gedurende dit proces wordt voldaan aan de strengste eisen betreffende hygiëne en netheid. Elke kritieke stap in het productieproces wordt geregistreerd. De afgewerkte producten ondergaan een omstandige kwaliteitscontrole en worden opgeslagen onder een permanente vriestemperatuur van –26°C. Als resultaat van het voortdurende streven naar kwaliteit, behaalde Galana het label van IFS (International Food Standard).


Member Finest from Belgium

http://www.finestfrombelgium.com